خبر مهم ویژه کاربران تازه وارد شده به سایت اگر تازه به سایت وارد شده اید و از مرورگر اینترنت اکسپلورر 7 استفاده میکنید به اطلاع میرسانیم که سایت در حال حاضر با این مرورگر مقداری ناسازگاری دارد لذا پیشنهاد ما به شما این است از مرورگر بینظیر و عالی FireFox استفاده نمائید برای دانلود آخرین ورژن اینجا را کلیک نمائید.

افتتاح شد ... !!
نظرسنجی: انتخاب کاربران برتر سال 1388 سایت sispda
نظرسنجی: انتخاب مدیران برتر سال 1388 سایت sispda

حتما بخوانید : آخرین حرف های سال 88 ...

تاپیک ثبت نام جهت شرکت در صندلی داغ
بخش اختصاصی کاربران VIP ||توضیح امکانات اختصاصی کاربران VIP
اگر مایل به مدیریت در هر بخشی از سایت هستید کلیک کنید
لیست دامینهای ورود به سایت||خرید و شارژ پیپال با بهترین قیمتها
بازارچه سایت || سخت افزار و تعمیرات موبایل
ویژه کاربران دارای گوشی نوکیا || ویژه کاربران دارای گوشی های جدید نوکیا
بخش جامع مربوط به دوست داران پاکت پی سی || بخش ویژه آیفون و آیپاد
نرم افزار و سخت افزار کامپیوتر || ســیــنــمــا || دنیای عکس|| دنیای موسیقی
خبر مهم با عضویت در سایت علاوه بر استفاده از تمامی بخشها ، میتوانید به راحتی تمام با دیگر اعضای سایت در چتباکس ، مشغول به گفتگو شوید خبر مهم

+ پاسخ به موضوع
نمایش نتایج : از شماره 1 تا 5 , از مجموع 5

موضوع: بشتابيد (( تم فوق العاده زیبای Love )) بسيار زيباست..

مدیر بازنشسته
    تعداد تشکر 473 در 162 پست
    tigerm.s داره خوب امتیاز کسب میکنه ... tigerm.s داره خوب امتیاز کسب میکنه ... tigerm.s داره خوب امتیاز کسب میکنه ... tigerm.s داره خوب امتیاز کسب میکنه ... tigerm.s داره خوب امتیاز کسب میکنه ... tigerm.s داره خوب امتیاز کسب میکنه ... tigerm.s داره خوب امتیاز کسب میکنه ... tigerm.s داره خوب امتیاز کسب میکنه ... tigerm.s داره خوب امتیاز کسب میکنه ... tigerm.s داره خوب امتیاز کسب میکنه ... tigerm.s داره خوب امتیاز کسب میکنه ...

بشتابيد (( تم فوق العاده زیبای Love )) بسيار زيباست..

.

سلام دوستان عزيز اين تم به دليل اينكه واقعا زيبا بود مجبور شدم براي آن يك تاپيك جدا گانه بزنم.

اين تم را بر روي گوشي خود نسب كنيد واز آن لذت ببريد.من يكي كه بعد از نسب از دلم نيومد پاكش كنم.شماچطور؟؟؟

اميدوارم مورد پسند واقع گردد

دوستدارشما مرتضي

.

ناظر کل سایت
    تعداد تشکر 715 در 405 پست
    ACTION_GAMER قدرت مافوق قدرت مجموعه ... ACTION_GAMER قدرت مافوق قدرت مجموعه ... ACTION_GAMER قدرت مافوق قدرت مجموعه ... ACTION_GAMER قدرت مافوق قدرت مجموعه ... ACTION_GAMER قدرت مافوق قدرت مجموعه ... ACTION_GAMER قدرت مافوق قدرت مجموعه ... ACTION_GAMER قدرت مافوق قدرت مجموعه ... ACTION_GAMER قدرت مافوق قدرت مجموعه ... ACTION_GAMER قدرت مافوق قدرت مجموعه ... ACTION_GAMER قدرت مافوق قدرت مجموعه ... ACTION_GAMER قدرت مافوق قدرت مجموعه ...

پاسخ : بشتابيد (( تم فوق العاده زیبای Love )) بسيار زيباست..

مرتضی جان ممنون ولی من مجبور بگم ای پدر و پدر بزرگ وپدر سالار و جدش و اباد و اباها و... این لاو بسوزه که مخ جونای مارو تیلید کردو رفت ولی باز هم تشکر

Only S60v3 section you know who you are.

مدیر بازنشسته
    تعداد تشکر 473 در 162 پست
    tigerm.s داره خوب امتیاز کسب میکنه ... tigerm.s داره خوب امتیاز کسب میکنه ... tigerm.s داره خوب امتیاز کسب میکنه ... tigerm.s داره خوب امتیاز کسب میکنه ... tigerm.s داره خوب امتیاز کسب میکنه ... tigerm.s داره خوب امتیاز کسب میکنه ... tigerm.s داره خوب امتیاز کسب میکنه ... tigerm.s داره خوب امتیاز کسب میکنه ... tigerm.s داره خوب امتیاز کسب میکنه ... tigerm.s داره خوب امتیاز کسب میکنه ... tigerm.s داره خوب امتیاز کسب میکنه ...

نقل قول نوشته اصلی توسط action_gamer نمایش پست ها
    مرتضی جان ممنون ولی من مجبور بگم ای پدر و پدر بزرگ وپدر سالار و جدش و اباد و اباها و... این لاو بسوزه که مخ جونای مارو تیلید کردو رفت ولی باز هم تشکر

بهنام جان زندگي بدون عشق معنايي نداره.به قول معين عزيز كه ميگه من اگر عاشق نباشم از خودم سيرم زود ميميرم. البته اين عشق به بخش هاي مختلفي تقسيم ميشه عشق به خدا عشق به ائمه اطهار .وعشق به يك جنس مخالف و....

.

ناظر کل سایت
    تعداد تشکر 715 در 405 پست
    ACTION_GAMER قدرت مافوق قدرت مجموعه ... ACTION_GAMER قدرت مافوق قدرت مجموعه ... ACTION_GAMER قدرت مافوق قدرت مجموعه ... ACTION_GAMER قدرت مافوق قدرت مجموعه ... ACTION_GAMER قدرت مافوق قدرت مجموعه ... ACTION_GAMER قدرت مافوق قدرت مجموعه ... ACTION_GAMER قدرت مافوق قدرت مجموعه ... ACTION_GAMER قدرت مافوق قدرت مجموعه ... ACTION_GAMER قدرت مافوق قدرت مجموعه ... ACTION_GAMER قدرت مافوق قدرت مجموعه ... ACTION_GAMER قدرت مافوق قدرت مجموعه ...

به به مرتضی جان خوب تاپیکتو منحرف کردم البته الان که دیگه هیچکدوم از اینا نیستش عشق به چیزهای دیگست

Only S60v3 section you know who you are.

تازه واردم
    تعداد تشکر 0 در 0 پست
    kamran_dotnet امتیازی که برای بدو لازمه ...

كلي جواد بازي شد.نصب كنيم فكر ميكنن اوا خواهريم.ولي جدا قشنگه .خوراكه بفرستين واسه دوست دختراتون.دستت درد نكنه

+ پاسخ به موضوع

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Members who have read this thread : 1

Actions : (View-Readers)

1. aramejan

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)